Volleybalcompetitie

Competitie SVLunetten Volleybal

Met tien volleybalteams doet SVL uit Utrecht mee aan de recreantencompetitie van de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) in de regio Mid-West. We hebben heren-, dames- en mixed volleybal teams. Kijk bij het kopje ‘competitie teams’ voor meer info over de Nevobo recreantencompetitie. Naast de wekelijkse trainingen bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Nevobo recreanten-competitie in een heren-, dames-, of mixed team. SVL speelt in regio Mid-West/Utrecht. De competitie loopt van september tot en met april. De poules bestaan uit circa 13 teams. Je speelt per team 6 maal per jaar op de zaterdag, vier wedstrijden per zaterdag. De wedstrijden worden niet gespeeld volgens de gebruikelijke opzet van drie gewonnen sets van 25 punten. In plaats daarvan speel je twee sets van 12 minuten.

Deelname aan de competitie is bij SVL niet verplicht, maar het is natuurlijk wel een leuke manier om toch wedstrijden te spelen. Afhankelijk van de ruimte in een team en nadat je bij de Nevobo aangemeld bent door onze wedstrijdsecretaris (incl. leveren van een pasfoto), kan je mee spelen.

Competitie teams

SVL heeft momenteel tien competitieteams. In de mix teams spelen mannen en vrouwen. Het niveau varieert van poule B tot en met poule D. De mensen die in de competitieteams deelnemen ontvangen via email een overzicht van de teamindelingen.

Toernooi- en wedstrijdschema

Je kan via onderstaande buttons weer de toernooischema’s.

Kijk ook zelf regelmatig op de site, soms worden speeldata gewijzigd, zeker aan het begin van het seizoen. Let erop dat een wedstrijdprogramma over meerdere bladzijden verdeeld kan zijn.

Speelschema Mix 1, Mix 2 en Mix 4

Speelschema Mix 3 en Mix 6

Speelschema Mix 5

Speelschema Dames 1

Speelschema Dames 2

Speelschema Dames 3

Speelschema Heren 1

Spelerskaarten

Als je in een competitieteam speelt en je bent aangemeld bij NeVoBo (via de wedstrijdsecretaris), dan ontvang je een NeVoBo-spelerskaart. Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat je spelerskaart geldig is en vernieuwd wordt indien noodzakelijk! Je kan voor een nieuw of vervangend exemplaar mailen via onderstaande knop: