Inschrijven badminton

Badminton: Lidmaatschap en contributie

De contributie is € 145,- per jaar, exclusief trainingen. De trainingen kosten € 30,- voor 10 lessen. De volledige contributie wordt aan het begin van het seizoen geïnd. Het trainingsgeld wordt na elke serie trainingen geïnd.

Scholieren en studenten (tot 27 jaar) betalen €75,- per jaar .

Voor mensen met een U-pas geldt ook een korting op de contributie, vraag hiernaar wanneer u zich wil aanmelden.

Uitproberen

Je mag eerst twee keer zonder verplichting komen spelen. De derde keer dien je het inschrijfformulier mee te nemen of opgestuurd te hebben. Het adres van de Sporthal is Zwarte Woud 201, 3524 SG, Utrecht

Aanmelden

Download het inschrijfformulier, print het uit en vul het formulier in. Neem het inschrijfformulier mee, en kom naar één van onze speelavonden om meteen mee te doen.

Kun je het formulier niet uitprinten of wil je iets anders, kom langs in de sportzaal of neem contact op met de secretaris of via onderstaande email button.

Lidmaatschap beëindigen

Beëindiging van het lidmaatschap geschiedt door schriftelijke opzegging (via e-mail is ook goed), voor 1 juni, voor aanvang van het nieuwe seizoen, te richten aan het bestuur met onderstaand correspondentieadres. Na bevestiging van de penningmeester is het lidmaatschap beëindigd.

Bij opzeggingen die te laat binnen komen wordt € 25,- in rekening gebracht.