Geblesseerd?

Blessureregeling

Mocht je vanwege een blessure of zwangerschap minimaal 2 maanden niet kunnen spelen, dan heb je recht op teruggave van een deel van de contributie voor de trainingen. Hiertoe dien je uiterlijk 1 juni een schriftelijk verzoek bij de secretaris in te dienen met, indien mogelijk, een schriftelijke medische verklaring. De restitutie geschiedt aan het einde van het seizoen. De hoogte is afhankelijk van de duur van je noodgedwongen afwezigheid en is aan een maximum gebonden.

De restitutie bedraagt 10% van de contributie (€10,50) per hele maand afwezigheid met een maximum van €73,50 (7 maanden).

Inloopspreekuur Sportsclinic

Kom dan meteen maandagochtend naar het inloopspreekuur van de Sportsclinic.

In het weekend gesport en een blessure opgelopen? Je kunt iedere maandag terecht bij het speciale inloopspreekuur van SportsClinic. Tussen 8.00 en 9.00 uur behandelen sportartsen en sportfysiotherapeuten sporters die geblesseerd geraakt zijn. Ook sporters met vragen over blessures kunnen terecht op dit inloopspreekuur.

LET OP! Sportsclinic/Antonius is een commerciële instelling en vergoeding van het consult moet bij je zorgverzekeraar nagevraagd worden! Het consult dient per pin betaald te worden.

Voordelen inloopspreekuur
Sporters kunnen binnenlopen zonder afspraak. Een verwijsbrief van een huisarts of medisch specialist is niet nodig. Een team van specialisten helpt direct. Een sportarts en sportfysiotherapeut onderzoeken de blessures en geven advies. Als het nodig is, volgt direct een doorverwijzing voor verder onderzoek. Kortom, geen lange wachttijden, maar direct behandeling.

Voor wie?
Het inloopspreekuur is voor alle sporters. Recreatief, semi-prof en topsport. Voor jong en oud. Iedere sporter met een blessure kan bij SportsClinic terecht voor sportmedisch onderzoek, consult en/of behandeling.

Over SportsClinic
SportsClinic is een samenwerkingsverband tussen het St. Antonius Ziekenhuis en Medicort Sports & Orthopedic Care. Alle sportmedische topzorg is op één locatie samengebracht, zodat een multidisciplinaire aanpak mogelijk is. Meer informatie over SportsClinic of het inloopspreekuur vindt u op www.sportsclinic.nl

Locatie
SportsClinic, locatie St. Antonius Ziekenhuis Oudenrijn, Van Heuven Goedhartlaan 1, 3527 CE Utrecht
telefoon: 088-3202350