Welkom bij SVLunetten, afdeling Damesconditietraining

Laatste nieuws:

We zoeken een nieuwe voorzitter van onze afdeling damesconditietraining, de functie is vacant.

Wil je de club vertegenwoordigen binnen SV Lunetten namens damesconditie? Neem dan even contact op via de mail.

emailconditie

Algemene info:

Damesconditietraining bij onze vereniging is bedoeld voor dames van 18 jaar en ouder en de training is opgebouwd uit een deel conditietraining en een deel spierversterking. De oefeningen komen voornamelijk uit BBB en Aerobic, en de trainingen worden gegeven met muziek. We hebben in principe een vaste trainster. Het nieuwe seizoen start in september.

Tijden:

de dames conditietraining is op woensdagavond van 20.00 - 21.00 u en van 21.00 - 22.00 u.

In het buurtblad van Lunetten: Hallo! Lunetten heeft in de editie van winter 2017 een stukje gestaan over ons:

(ontwerp Grifontwerp, tekst: Esther Leenheer, foto Martijn Lammerts)

Adres:

Adres: Gymzaal aan de Goeree 4, 3524 ZZ Utrecht-Lunetten.

Proefles:

Na aanmelding voor een proefles kan je een keertje mee komen sporten om te kijken of het wat voor je is! Je kunt dit doen via de mail:

emailconditie

Wij zien je graag terug op de trainingsavond!

Contributiegegevens:

De contributie bedraagt € 85,- per jaar. U-passers krijgen korting.

Bij inschrijving wordt eenmalig inschrijfgeld berekend van € 4,50.

ING Bank: NL07 INGB0002568454
t.n.v. SV Lunetten, Utrecht

Video impressie van onze training: