Dames conditietraining

Wil je graag aan je conditie werken? Kom dan bij ons sporten!

Wij zijn een gezellige groep vrouwen van 18+. We hebben een vaste trainster en sporten elke week op woensdag in de gymzaal aan de Goeree (Lunetten). Na een korte warming up, is er een blok conditietraining met aerobic/ bodyshape oefeningen en een blok met spierversterkende oefeningen. We sluiten af met een cooling down.

Trainingstijden

De damesconditietraining is op woensdagavond van 20.00 – 21.00 u in de Gymzaal aan de Goeree 4, 3524 ZZ Utrecht-Lunetten.

Lid worden en Proefles

Lijkt het je leuk om bij ons te komen sporten, geef je dan op voor een proefles via Damesconditie

We zien je graag op woensdagavond!

Het nieuwe seizoen start in september, maar je kan ook gedurende het seizoen lid worden.

Contributiegegevens

De contributie bedraagt € 50,- per jaar en 2 euro per les aan de trainster. Bij aanmelding gedurende het seizoen geldt er een korting van 10% per maand op de contributie van het lopende seizoen. Er is een korting voor U-passers. Bij inschrijving wordt eenmalig inschrijfgeld berekend van €5.

ING Bank: NL07INGB0002568454 t.n.v. SV Lunetten, Utrecht

Opzegging: beëindiging van je lidmaatschap kan door schriftelijk opzegging (ook via email) voor 1 juni bij de secretaris.

Privacy Beleid

Damesconditietraining gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens die wij verzamelen. Wij verzamelen alleen gegevens om te zorgen dat wij als vereniging contributie kunnen innen en de sociale functie van een vereniging kunnen uitvoeren. Persoonsgegevens worden nooit aan derden verstrekt.